Samenwerken met Femme Adorée

Laat van je horen

Femme Adorée is ontstaan uit de wonderlijke samensmelting van twee gelijkgestemde zielen. Fabiaan en Gregory hebben elk hun sterktes, hun interesses, hun kwaliteiten… Het zijn twee individuen die met Femme Adorée samen grotere stappen zetten dan ze afzonderlijk ooit zouden gedaan hebben.

We zijn er bij Femme Adorée dan ook sterk van overtuigd dat je samen sterker staat en meer bereikt. Dat is misschien een goedkoop cliché maar het is ook een realiteit, zeker in business.

Inspirerende collabs gezocht

Van elkaar leren, elkaar inspireren, elkaar vooruitduwen en versterken is van onschatbare waarde. Het werkt motiverend voor elke betrokken partij. En precies daarom zijn we voortdurend op zoek naar interessante mensen om mee samen te werken.

Ben je een influencer?

Heb je een druk bezochte social media-account die je actief onderhoudt? Ben je geïnteresseerd in lifestyle, juwelen, fashion en wil je graag met ons samenwerken? Dat kan!

Als je de drie vragen hierboven met een enthousiast ‘ja’ hebt beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een samenwerkingsverzoek.

Stuur een e-mail naar info@femmeadoree.be en vermeld zeker waarom je met Femme Adorée wil samenwerken. Voeg naast wat info over jezelf zeker ook een lijst van je sociale media-accounts toe.

Ben je juwelier?

Ben je juwelier en heb je een eigen juwelenzaak? Ben je op zoek naar een interessante uitbreiding van je aanbod of wil je op een andere manier samenwerken met Femme Adorée? Dat kan!

Neem vandaag nog contact met ons op en we bekijken samen hoe we elkaar van dienst kunnen zijn.

Mail naar info@femmeadoree.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelwagen.