Zowel onze naam als onze slogan spreekt voor zich: Femme Adorée maakt juwelen voor sterke vrouwen die bewondering en liefde oogsten door wie ze zijn, door wat ze doen en omdat ze stralen.

Laat elke vrouw zichzelf zijn

Pas als je honderd procent jezelf kan zijn, als je je volkomen zeker voelt van jezelf, kan je stralen. Bij Femme Adorée willen we dat elke vrouw zichzelf kan zijn, zich zeker voelt van zichzelf en perfect uitstraalt wie ze is en wat ze voelt.

We beseffen echter al te goed dat er altijd idealen, normen en verwachtingen zijn waaraan je als vrouw moet voldoen. Een succesvolle loopbaan, een leuk gezin, een gezonde levensstijl, veel vrije tijd om met je vriendinnen fijne dingen te doen… het lijkt niet meer dan normaal vandaag de dag. Terwijl het dat niet is. Het vergt veel inspanning om als vrouw te voldoen aan wat van je verwacht wordt.

Moeiteloos stralen

Die inspanning lever jij elke dag opnieuw. En desondanks probeer je er ook nog eens perfect uit te zien en bij elke gelegenheid en in elke outfit klasse uit te stralen.

Daar willen we je bij Femme Adorée bij helpen. De juwelen uit onze collectie zijn ontworpen om jou moeiteloos te laten stralen. Hun stijlvolle design is bewust tijdloos ontworpen, zodat ze passen bij elke vrouw, elke outfit en elke gelegenheid.

Zoals je ’s ochtends soms drie paar schoenen probeert voor je het huis verlaat, zo zou je nooit mogen twijfelen over je accessoires. Wanneer het Femme Adorée is, zit het sowieso goed. Wij laten je moeiteloos stralen, zonder dat je je moet afvragen of je wel de juiste halsketting of oorbellen hebt gekozen.

Word een femme adorée

Dat is onze kleine, bescheiden bijdrage aan jouw dag, aan jouw zelfvertrouwen. Onze kleine bijdrage die ervoor kan zorgen dat jij als stijlvolle vrouw aanbeden en bewonderd wordt voor de sterke persoon die je bent. Elke dag opnieuw. Gewoon omdat je met gemak en overtuiging jezelf kunt zijn.

Laat je inspireren

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelwagen.